Experții ceva cu totul noua teorie, dar ne temem că acest lucru este din nou înșelătoare și de diete-industria de ideea de persoană.
O mare de moda a fost pe o dieta, și o mulțime de tendințe, reciproc la exclusivitate, dar, în ciuda acestui fapt, foarte puțini oameni știu ce este în el de lire sterline. Mă refer la fizic. Pentru că el este la dreapta, dacă în mod constant-și exercite și să mănânce în mod corespunzător, atunci el “arde grasimile”, dar, desigur, materialul nu dispare, doar se schimbă, prin urmare, în cazul în care, în timp ce centurile?

cum de a exercita și că există, pentru a arde excesul de grăsime

cum de a exercita și că există, pentru a arde excesul de grăsimeUnii oameni cred că de grăsime de energie va varia în funcție de căldură, în timp ce există oameni care cred că se transformă în mușchi. În fapt, astfel de noțiuni, care, în opinia tesutul adipos niciodată nu-și va pierde (dacă există), pentru a reduce, dacă vom începe să fumeze. Andrew Brown, de la Universitatea din new South Wales a combina, și Ruben меера, australian de televiziune și fizician, dar ceva Instala, ceva nu foarte, am auzit, că, în opinia lor, la pierderea în greutate, atunci când pur și simplu kilélegezzük de grăsime. http://pactivegetin.info/

Excesul de glucide și chimice de proteine, trigliceride este convertit în organism, care sunt carbonul, hidrogenul și oxigenul, care le conțin, păstrarea lor și adipocite. Pierderea de masă corporală în timp, cu toate acestea, de fapt, prăbușirea trigliceridelor, a căror celule catarg eliberează mijloace, dar toate numerele pot fi exprimate.

0 kg pierderi umane de grăsime de la 29 kg inhalare de oxigen cere, sau 28 de kilograme de dioxid de carbon și 11 kg de apă, care nu este altceva decât procesul de metabolizare a grasimilor . Nu e de mirare, de ignoranță și mizerie în a pierde în greutate, metabolism, de vedere. Răspunsul corect este că fogyáskor de dioxid de carbon în aerul expirat de grăsime

postat de Brown într-un comunicat de presă. Colegii au calculat că 10 kg de grăsime în caz de 8,4 kg de dioxid de carbon, astfel că, în fapt, pierderea in greutate prin plămâni principal de stilul evidențiat autoritatea. Restul de 1,6 kg de apă, la care urina, fecale, sudoare, lacrimi și alte lichide, lăsând corpul. Dar înainte ca cineva poate elibera ceva așa sună surprinzător de noua dieta, care “respira”, mai frumoasa forma” sau “respirație subțire”, să ne fie clar: expirati-este pur și simplu finalizarea procesului, dar în scopul de slăbire a începe, avem nevoie pentru a face.

5 mituri despre antrenament și nutriție

5 mituri despre antrenament și nutrițieAm adunat aceste neînțelegeri, că de la zi la zi, încercarea de a sparge capul oamenilor. Din păcate, în timp ce incompetent jurnalist două fete de testare ruj între practică și poate, acest lucru este destul de dificil de a face. Am încercat să merg împotriva linie Cosmo, sper că mi-a (anatomie și științei), mai bine ai crede că oamenii vor :). În fapt, în orice moment, ceea ce am scris aici și acolo, în mai multe studii, articole, dar nu este dureros, pentru a repeta,

Care este organic, sănătos și nu îmbuibare  Pentru a fi clar, bio vorbește despre faptul că componentele produs exclusiv din agricultura ecologică, fără chimie. Este ca un avantaj în evaluarea sau nu, dar ceea ce face, ce puteți spune, ciocolată organică, la fel de nesănătoase, dulce, gras bomboane (chiar daca este organic din trestie de zahăr), din care se poate cu ușurință. Aplicati acest suc.

Degeaba crezi că ești timid despre organică mama, sirop de porumb, sirop de porumb, zahar, hrean, chiar dacă acest lucru montană sat, notează sticle, bio-batrana numai că a doua luna plina. De altfel, este în mințile noastre, sculptate din ceva sănătos, până în prezent, toate super-Size, o măsură, și libertatea de a folosi (de exemplu, din semințe oleaginoase), și dacă ceva nu se ingrasa, acest lucru poate fi încă nesănătoase, sau o organizație cu totul inutile de a manca(pentru unii), cum ar fi gustări ușoare, ușoare, produse lactate, iaurt de deșeuri.